www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Gör en egen hund/drag -pulka

Inlägget publicerades den 2014-03-31 kl: 14:54:00
Kategori Allmäna tips, Dagboken, Pyssel & Inspirtion, Tindra och Bamse, Tips till hundägare, 3 kommentarer
Jag är med i en grupp på facebook som heter Återbruka mera. Jag visade upp min hund/drag -pulka där som jag gjorde för två år sen..
 
Jag vet att jag sa att jag skulle visa den till er, men det blev aldrig gjort.. så nu tänkte jag ta mig för och visa upp både beskrivningen och resultatet :)
 
 
Enkelt och billigt! En dragpulka för hund är dyrt, vill man ha en som är anpassad för en hund av "modell mindre" så blir det ännu dyrare eftersom det specialbeställs..
 
Därför bestämde jag mig för att tillverka en egen. Den är lätt, liten och petfekt för att själv bestämma vikten som man vill ha/behöver i den.
 
Även en liten hundras mår bra av den träningen, både fysiskt och psykiskt :) Att de färdiga resultatet sen bara hade kostat mig 50 kr och 15 minuters arbete ser jag ju bara som ett plus.
 
Pulkan: 20 kr på Röda Korset
Nylånrepet/snöret: 10 kr på Dollar Store
2 karbinhakar: 10 kr på Byggmax
VP-rören: 10 kr för 3 meter på Byggmax
 
Kan det bli bättre? ;)
 
Tips för "året-runt-användning": Köp nå begagnade skateboard-hjul eller liknande, från till exempel Röda Korset, och fäst dom med skruv och mutter under pulkan när sommaren är på intågande :)

Här kommer ytterligare ett tips:
(klicka på bilden för större bild)
mizca
Skriven den 2014-04-01 kl: 08:31:08 » http://mizca.se
Svar.. alltså, jag vet vad den knappen är tillför men jag har alltid haft vanan å klicka på den andra när jag postar kommentater men nu har den vanan brutits för jag har lärt mig å trycka på signera istället. Lärt mig å bryta mönstret och göra det enklare för mug alltså.
Mizca
Skriven den 2014-04-01 kl: 09:03:31 » http://www.mizca.se
Svar: Jag träffade en tjej på loppisen i lördags som syr barnmössor blandannat och pratade lite om huruvida hon står på marknader och sånt. Vi diskuterade hur kul det hade vart att dra igång nån marknad för oss hantverkare - alltså ingen loppis så vi skall slå våra kloka huvuden ihop och försöka fixa nåt, detta är starten liksom!
Så kul med nån nära med så man inte behöver ta allt via datorn också.
Svar: gud va roligt när man lixom kan driva nått frammåt tillsammans =) <3 glad jag blir! =)
Ida Tallhed
Mizca
Skriven den 2014-04-02 kl: 09:36:10 » http://www.mizca.se
Får väl se hur det går bara.