www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Angående tävlingen!

Inlägget publicerades den 2014-05-21 kl: 21:04:26
Kategori Dagboken, Tävlingar och Vinnare, 0 kommentarer
Trots att jag haft ca 1250 dagliga besökare på sista tiden så är det bara 2 personer som anmält sitt intresse till tävlingen. Vilket resulterar i att ingen vinnare dras då sponsorn av tävlingen gärna ser minst 20 deltagare för att det ska vara värt en dragning... det har jag full förståelse för!
 
Kanske är det för få som vågar delta? :/
 
Hur som helst så kommer dom två som deltagit i tävlingen att få ett mejl från intimlagret med ett erbjudande som kompensation för utebliven dragning av vinnare.
 
Ber om ursäkt för detta! <3

Tävla om en dildo!

Inlägget publicerades den 2014-05-14 kl: 01:00:00
Kategori Dagboken, Tävlingar och Vinnare, 3 kommentarer


- Anmäl erat intresse för intimlagrets nyhetsbrev.
(det är lika enkelt att avregistrera nyhetsbrevet
närman vill, som att anmäla intresset till att få det)

- Besvara följande frågor i en kommentar till mig:
1. Hur många vibrationslägen kan man ställa dildon i?
2. Vilken färg vill du helst ha? (Natur, Svart eller Rosa)

Svaren kommer inte att publiceras förens tävlingen avslutats!


- Skriv ett inlägg på din blogg (bilden om tävlingen ska vara med)
samt länka till mig: www.idatallhed.se och till Intimlagret: www.intimlagret.se

- När du gjort det så länkar du det inlägget i kommentaren du skriver till
mig så jag kan se att det är gjort! :)Vinnaren kommer att dras med hjälp av Random för att det ska bli rättvist!
Dom som valt att göra det sista steget, för extra vinstchans, kommer alltså att få sitt namn skrivet två gånger istället för en!

Det är Lupus månad!

Inlägget publicerades den 2014-05-13 kl: 01:34:37
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Som ni kanske sett så har min bloggbakgrund plötsligt blivit lila och min header har tillfälligt fått lite nytt. Det är nämligen så att en kompis till mig tyvärr har en evig kamp med sjukdommen Lupus, som iprincip attackerar varenda organ i kroppen.
 
För att visa henne och alla andra i samma kamp mitt stöd så kommer bloggen att få se ut så här månaden ut.

Maj månad är den så kallade Lupusmånaden, Den 10 Maj var den offeciella Lupusdagen, Lila är deras symboliska färg och fjärilen en del av deras logga!

Vill du visa ditt stöd för någon du tycker om som också brottas med denna sjukdom så får du självklart låna denna bild till ett inlägg på din blogg om du vill :)

Victoria, min Ninja; Jag älskar dig och jag vet
att du vinner varenda kamp som du står inför 

Det är väl typiskt..

Inlägget publicerades den 2014-05-12 kl: 22:59:00
Kategori Dagboken, Vikta Böcker | Book Art, 5 kommentarer
Suck :/ Skulle lägga in beskrivningen på min vikning av ordet "Love" idag. Tror ni att jag har kvar filen där jag hade skrivit ner alla mått då? NEJ!!!!! Självklart så raderade jag den permanent från från datorn av misstag igår.. Jag hade samlat på mig över tusen filer i papperskorgen och bestämde mig igårkväll för att tömma papperskorgen. Idag när jag ska dela med mig av måtten på bokvikningen så inser jag att den av misstag har strykt med när jag tömde papperskorgen igår......Tänk om man skulle låtit bli och istället valt att tömma den nu, då hade jag ju hunnit upptäcka det i tid.. Men men, de är bara att skriva om måtten igen då, så snart jag känner att jag orkar så ni kan få måtten som jag lovat!

Men först och främst måste jag mäta klart de övriga grejerna jag håller på med!

Tack för visat (och fortsatt visat) tålamod från er! <3

Jag älskar dig Ebba -låten!

Inlägget publicerades den 2014-05-10 kl: 12:28:56
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 0 kommentarer
Syrrans dotter är verkligen de underbaraste av de underbara! 
Hon gjorde en låt till sin lillesyster, hur bedårande är den inte? ;)
Känner att hjärtat smälter lite!  

En snygg sida eller blogg...

Inlägget publicerades den 2014-05-09 kl: 17:06:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
... Är enligt mig en stor och JÄTTEVIKTIG del av en hemsida, Oavsett vad sidan ska repressentera så anser jag att utseendet faktiskt har betydelse. Är du nöjd med designen på sida eller vad önskar du att var annorlunda?

Om jag besöker en blogg, en webshop eller vilken annan sida som helst så föredrar jag att på LÄTTAST MÖJLIGA SÄTT kunna hitta det jag söker. Jag vill att sidan ska ge ett lugnt uttryck som gör det behagligare för ögonen att läsa det som sidan innehåller.

Om jag besöker en blogg som har jätteröriga menyer, galet mönstrad och stark bakgrund eller att texten i inläggen är i skrivstil.. Då orkar jag i regel inte besöka bloggen om och om igen.
 
Driver man en webshop så är det också extremt viktigt att ha en lugn, snygg och väl fungerande design på sidan, det man ser när man besöker en webshop för första gången är ju det som blir det första intrycket. Har man då en slarvig design, mörk, gryllig eller att den ger minsta intryck till oproffertionell så kan de skrämma bort en del kunder också; Är företaget lika slarvigt som sidan ger sken av?

Tänk dig att du ska köpa hus och du går på två visningar; Ett av husen är jättestökigt, kläder efter golven och disk fulla diskbänken och lite därtill... Visst drar det ner helhetsintrycket av huset då? :) Detsamma gäller en hemsida.

Vill du köpa en hemsida eller driva din webshop med en snygg, proffertionellt uppbyggt och väl fungerande design så kan jag tipsa er om >>  <<

Hur viktig anser du att utseendet på sidan du besöker är? Tycker ni att min blogg uppfyller det krav ni har på en väl fungerande sida? Om inte, vad tycker ni att jag borde och skulle kunna förbättra?

Städat hem eller inte?

Inlägget publicerades den 2014-05-09 kl: 09:16:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Hur viktigt är de för dig att ha ett städat hem? Hur noga är du när du städar?
 
För mig är de viktigt att ha fint hemma. Har jag stökigt hemma så känner jag mig stressad inombords. Jag avskyr att städa, men älskar att ha det städat. Och visst är de väl lättare att städa lite varje dag än att samla stöket i en vecka och behöva ta allt på en gång?
 
När jag hade en kropp som ville funk bättre så städade jag och höll hemmet kliniskt. Nu är hemmet i regel städat men de hinner ofta samlas på sig med stök också.
 
Men de är okej :)
 
Bor du i stockholm? Hinner du sällan ta tag i städningen eller vill du bara kunna lägga den tiden på annat så kanske Städhuset skulle vara något för er? ;) Hur ser du på de där med att ta hjälp av hemstädsföretag trots att man är frisk och kry? Vad känner du personligen för sånt? Har du använt sån hjälp nån gång? Är bara lite nyfiken på hur ni tänker :)

Hur stoppar man en ärrbildning?!

Inlägget publicerades den 2014-05-07 kl: 11:20:00
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
 
 
Mitt ansikte har återhämtat sig en hel del, och solen lär väl bleka ärret en aning gissar jag på? Men jag undrar om någon av er har nå seriösa tips eller knep för att hindra en pågående ärrbildning att bita sig fast? Kan man göra nått för att öka chansen att de syns mindre?! :/
 
Känns inte sådär jättekul att ha ett ärr mitt på kinden :/
Så alla era tips mottages tacksamt!

Det viste du nog inte om mig!?

Inlägget publicerades den 2014-05-07 kl: 03:14:00
Kategori Dagboken, Ida Tallhed, 1 kommentarer
Nu ska ni få ta del av mina, så kallade, dålda egenheter.. Mest bara för kul skull och för att de börjar vara dags att ge er nått att läsa :) lämna gärna lite respons på inlägget eller kanske berätta lite om dina egenskaper och egenheter. Eller delar vi kanske någon av punkterna nedan?
 
 
1. Jag kan inte sova om jag inte har nyborstade tänder. Eller om nöden kräver det, åtminstone fått skölja munnen med munskölj eller tandkräm/vatten..
 
2. Jag har utvecklat ett typ "psykiskt beroende" av min värmekudde/vetekudde. Jag vill lixom alltid ha den i sägen när jag ska sova, utan att värma den. Lägger den mellan axeln och kinden typ. Min snuttis? ;) Tar jag en slappardag i soffan så följer den så klart med till soffan! 
 
3. Även min höie downfeel -kudde är viktig! Den är verkligen bra och helt gudomlig på riktigt. Den är speciellt framtagen för personer med värk och sånt. Den innehåller dessutom Aloe Vera. Att vakna med huvudvärk och spänningar i nacken varje morgon blev ett minne blott sen jag fick den underbara kudden av min bror <3
 
4. Efter en magsjuka som orsakade att våtservetter var de enda som fick vidröra mina bakre regioner, så upptäckte jag hur behagliga dom är för arslet.. därför använder jag åtminstone en våtservett vid i princip varje skitbesök på toaletten. -man känner sig lixom fräschare då!
 
(Har hittat våtservetter som heter "huggies" som innehåller aloe vera och dom är som ulligt mjukt och väldoftande godis för röven) .. hahaha ..
 
5. Jag ser mest på Disney Channel, Nickelodeon och Cartoon Network på TV ;) Vad gäller övriga kanaler så ser jag nog mest på kanalernas play-sidor på nätet för att ha nått kul att se på kvällarna eller när jag helt enkelt känner för att se nått speciellt..
 
6. Jag har oerhört svårt att somna på kvällen om jag inte har sagt god natt till någon innan jag ska sova! Ja, nästan vem som helst skulle funka.. bara jag får säga de ;) hahaha.. skulle jag vara ensamstående så skulle jag MED ALL SÄKERHET ringa min mamma eller nån av mina syskon varje kväll för enbart det :P
 
7. Filmer som jag avskyr, som får folk lyfta ögonbrynen och ge en "om blickar kunde döda" - min:
- Sagan om ringen
- Avatar
- Star Wars
- Pirates of the Caribbean
- Spindelmannen
- Turminator 
- Mission Impossible 
- Independence Day 
 
.. Ja, listan kan nog göras lång ;) kanske verkar jag som ett tråkigt filmsällskap nu?!
 
8. Filmer som jag verkligen älskar och tycker att alla bara MÅSTE se:
 
Snyftisar:
- A Walk to remember
- My sisters keeper
- Vid din sida (stepmother)
- Ghost
...fråga om du vill ha fler tips...
 
Svenska:
- Studentfesten 
- i rymden finns inga känslor
- Hur många lingon finns det i världen?
(Även tvåan: Hur många kramar finns det i världen?)
- Så som i himmelen 
- Ondskan
- Som man bäddar
- mamma, pappa, barn
...fråga om du vill ha fler tips...
 
Övriga:
- Ted
- 21 and over
- Parent Trap 
- Fast and furious
- City of Bones
...fråga om du vill ha fler tips...
 
9. Jag är väldigt kreativ när nöden kräver det.. Eller jag är väl alltid kreativ och gillar att pyssla, men nu menar jag att jag är påhittig om jag behöver nått som jag inte har för tillfället. Eller lixom skapa funktionella saker och hitta på smarta lösningar på vardagsbestyr ;) jag är väldigt bra på att hitta det stora möjligheterna i små saker.
 
Till exempel när jag är med syrrans barn. Jag skapar lekar av saker man har nära. En kula + En plastmugg = bowlinggolf. Av ett papper kan man genast bli en rolig noshörning, vika flygplan, och göra uppdragsloppor. Man kan göra roliga saker med enkla ting helt enkelt.
 
10. Jag blir orolig inom mig om jag inte pratat med min syster på mer än två dagar! Vi pratar ofta och jag mår bra av att veta att hon mår bra och att mina systerdöttrar gör det. Min syster är min andra hälft. Och jag älskar henne så mycket så man kan tro att vi är: En själ i två kroppar. Älskade syster!
 
Så det var 10 både knäppa och mindre knäppa saker om mig. Galen eller inte så är jag sån.. Take it or not..
Viste du någon av ovanstående saker om mig? Vad i så fall?