www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Var rädd om ditt liv!

Inlägget publicerades den 2014-11-22 kl: 00:55:00
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
En jävligt billig livförsäkring; Reflexvästen!
Att ta på sig en reflexväst är inte särskilt krävande, men det är desto viktigare :) ikväll när jag körde bil så var jag nära att köra på någon. Ja, nära nog för att jag skulle hinna få hjärtat i halsgropen. Allt för många gånger så ser man personer utan reflex, det är ofta folk som promenerar på sidan av 70 vägen där jag bor, dag som kväll! Det är nog dessutom vanligare att folk kör i 90 på den vägen än i 70, vilket gör att de löper ännu större risker att gå där utan reflexer. Ju snabbare man kör, desto mindre tid har man på sig att parera för eventuella hinder på vägen. 
 
Till saken hör att den dagen man själv har körkort så inser man verkligen problemet med att folk inte syns i trafiken.
 
Så snälla, tänk på det! Skydda ditt liv och dina djurs liv med hjälp av reflexer. Det är en enkel åtgärd och en otroligt billig livförsäkring. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om nånting skulle hända när jag kör bil på grund av att du inte såg till att ge mig en chans att se dig, Låt bilden förklara:
 
 
5,2 sekunder är oerhörd skillnad!
 

Nytt mobilfodral!

Inlägget publicerades den 2014-11-16 kl: 17:29:11
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Mitt mobilfodral har gått sönder! ..Och bara för att det gått sönder i kanterna så kan jag så klart inte låta bli att pilla i det som är trasigt. Det resulterar då i att fodralet går sönder ännu mer :( Så nu fick jag lov att beställa ett nytt fodral. Så nu är detta på väg hem till mig (inte för en iPhone som på bilden, utan för mig LG G2 så klart):

 

Plastikkirurgi - för eller emot?

Inlägget publicerades den 2014-11-11 kl: 11:48:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Plastikkirurgi, för eller emot? Jag är lite av både och faktiskt. Botox för större läppar, varför? Vad gäller just Botox så känner jag att det endast handlar om ett yttre skönhetsideal, en strävan efter perfektionism. En perfektionism som aldrig finns, aldrig kommer att uppnås.

Vad gäller kirurgi ur enbart skönhetssyfte så kan jag bli lite frustrerad, frustrerad över det konstanta beviset på att folk idag inte kan känna sig till freds med sig själv - i sig själv! Det kan ibland göra lite ont i bröstet av blotta tanken på att mina syskonbarn kommer att växa upp i ett samhälle där Botox eller andra skönhetsingrepp är mer eller mindre "ett krav" för att man ska kunna/ska få lov att tycka om sig själv mer.

Att däremot göra en plastikoperation basserat på att andra faktum än enbart det ytliga kan vara mer okej. Att kanske "få tillbaka" något som förändrats efter en graviditet, olycka, vikt förändring etc. Där handlar det inte om att förändra något från sitt ursprungsläge, förändra något FRÅN SIG SJÄLV. Då handlar det om att ÅTERSTÄLLA något som en gång VAR en själv. Det är för mig en helt annan sak. Så vida man inte är 50 år och försöker se ut som man gör när man är 30. Åldern har sin gång, låt den ha det! Men att förändra något till sin ursprungliga form efter till exempel en graviditet tycker jag är okej, de handlar ju inte om att föryngra sig.

Jag tycker inte att personer som använder sig av plastikkirurgi är "idioter" på nått sätt, tvärt om så känner jag mer än en person som gjort diverse skönhetsförändringar, jag utgår ifrån mig själv och det jag känner för MIG.

En annan sak jag tänkt på är att många yngre som genomgår olika typer av skönhetsoperationer ofta verkar söka efter billiga ingrepp, billigast möjligt. Men jag kan tycka att; ska man väl göra ett sånt ingrepp så kanske man ska kolla runt med efter vad som är av kvallité att föredra! Tänka igenom saken, vad som är de vanligaste biverkningarna, hur de kan komma att påverka andra saker i livet.. etc.

Jag tycker helt klart att man bör tänka igenom det noga och inte göra ett hastigt beslut och vara blind för vad som kan påverkas negativt av det.

Hur ser du på det kring plastikkirurgi?