www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Invisibobble hårsnoddar är ett måste!

Inlägget publicerades den 2014-09-20 kl: 03:28:00
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
 
Måste ju bara tipsa om dessa sjukt smarta hårsnoddar som jag hittade hos frisören. Har man väl provat så finns garanterat inget annat som duger ;)

Det är en spiral-hårsnodd som påminner mig lite om sladden på gamla hemtelefoner.

Invisibobble heter dom och kan köpas både på nätet och i butik. Vet dock inte om de säljs på andra butiker än hos frisören.. Kan tänka mig att de kan finnas på kicks och åhléns också.

En förpackning innehåller 3 snoddar och den kostar 59kr.

Vad är det som gör att dom är så mycket bättre då? Jo, så här är det:
När invisibobble är invirad i håret delas trycket ut jämnt och riktar sig inte bara mot det yttersta håret som vanliga hårsnoddar gör. Håret fästs bra, men utan att vara för spänt. De passar dessutom lika bra till alla oavsett hårtyp. Och är betydligt stadigare. Dom blir inte blöta, och dom kan användas som snygga accessoarer på andra sätt med. Som armband, i örhängen eller vad man än vill.

Jag har en tendens att bli öm i hårbotten, som om hårbotten vore som ett stort blåmärke, om håret varit uppsatt någon timme. Känner du igen de problemet?

Eller är du en av dom som har svårt att få en snodd att sitta kvar i håret med samma tryck som du satt dit den i? Att håret är för tungt för att hållas på plats?

Sånna problem existerar inte med dom här snoddarna! Dom håller sig var som ska vara och framförallt så ger dom inget slitage på håret.

Och en hårbotten som ömmar är nu mer bara ett minne blott!

Jag älskar dom här och rekommenderar verkligen er att prova. Jag SKA köpa fler!

Dom sitter inte för hårt mot handleden heller om man inte vill ha den i håret. Och har man haft håret uppsatt i flera timmar så syns det i normala fall om man släpper ut håret. Men inte med dom här.

Om man googlade på Invisibobble och kollar bil det så ser man även hur mångsidig och hjälpsam den är när man vill göra en snygg uppsättning.

Den har helt enkelt mycket större användningsområden och är INTE DET MINSTA skadligt eller slitsamt för ditt hår.jag är sjukt positivt överraskad av dom här.

Har du testat Invisibobble?
Vad tyckte du?