www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Tips: Plugga till körkortet!

Inlägget publicerades den 2015-08-25 kl: 15:09:16
Kategori Allmäna tips, Dagboken, 0 kommentarer
Lennarts näst yngsta son, Jonathan är mitt i "uppdrag-ta-körkort". Han har haft sina första körlektioner på körskola igår och där hade dom varit imponerade över att de gick så bra :) Frågan är om han ens kommer behöva alla de tio körlektioner som han har innestående. Halkbanan är också bokad.

Jag tyckte faktiskt att de var roligt att plugga till körkortet, och ännu roligare när man klarade de ;) Halkbanan var nog bland de roligaste jag gjort, och den hade jag gärna gjort igen.

Jag hittade en jävligt bra sida på internet där man kan plugga till teorin. korkortskolan.se. Man kan göra "teoriprov" på sidan och lära sig på så sätt. Så därför måste jag ju tipsa er som är i körkortstankar att använda er av den sidan. Ser ut som att de finns många som lärt sig otroligt mycket med hjälp av den sidan, och till skilnad från faserna/testen man kan plugga på via körskolans sida så ser detta mer ut som de riktiga teoriprovet, och de är ju en fördel :)

Om det inte vore för att jag redan har ett körkort så hade nog jag också valt att använda den sidan som hjälp. Själv så läste jag boken från sida ett till slutet, skrev upp småsaker som jag kände att inte fastnade direkt och sedan pluggade jag utifrån mina egna anteckningar. Det funkade såklart för mig, Men en sån här sida gör ju pluggandet lite roligare.

Perfekt när man sitter och väntar på bussen, ett möte eller vad som helst. Eller istället för en bok innan man ska sova.

Har du körkort? Hur pluggade du till teorin? Klarade du uppkörning och teoriprov direkt? Tyckte du, precis som jag, att halkbanan var de roligaste?


Vilja och Ebba <3

Inlägget publicerades den 2015-08-14 kl: 21:49:29
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 2 kommentarer

Kärlek <3

Inlägget publicerades den 2015-08-14 kl: 10:01:00
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Hittade en gammal bild på Tindra, från Februari 2009 <3
Lika underbar nu som då.


sen hittade jag även dessa bilder, på Tindra, Hera och Bosse.
Från Maj 2009

 
 

Sinnesro, inre frid och medicin för själen!

Inlägget publicerades den 2015-08-13 kl: 19:36:35
Kategori Dagboken, Min man ♥, 0 kommentarer
Jag älskar att bara sätta mig i bilen tillsammans med Lennart och åka runt och titta, njuta av naturen och bara ha tid för att drömma sig till ett stugliv, nära skogen, nära vattnet ;) Prata, umgås och njuta...

En av platserna vi njöt av igår 

HundHumor

Inlägget publicerades den 2015-08-09 kl: 08:39:00
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Jag har precis startat en hundgrupp på facebook
i syfte för att skratta tillsammans åt våra hundars roliga upptåg och uttryck ;)

Gruppen heter HundHumor och ska helt enkelt vara just humor. Vi delar med oss av våra hysteriskt roliga och knasiga hundbilder och kanske någon pinsam eller rolig grej som våra/andras hundar gjort..

Gå gärna med du också, och dela gärna gruppen så vi får bli fler och därför får skratta mer ;)

HundHumor - En rolig hund förlänger livet.

Älskade, underbara MysTant <3

Inlägget publicerades den 2015-08-09 kl: 04:28:00
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 0 kommentarer
 
Tänk att hon snart är 8 år, Min lilla tant.. Eller snart kanske de inte heter när de är 5 månader kvar innan hon fyller år. Men tiden har rusat fram och man börjar slås av tanken på att djurens liv inte heller är oändliga.
 
Bara tanken på att de nån gång tar slut gör ont i hela mig. Men de är förhoppningsvis många år kvar innan den dagen kommer.
 
Oändlig kärlek, så klok och kärleksfull. Hon är verkligen en skatt, en guldgruva!
 
JAG ÄLSKAR DIG TILL OÄNDLIGHETEN OCH VIDARE 

Bildbomb..

Inlägget publicerades den 2015-08-09 kl: 03:04:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
 
En helt oförglömlig vecka med världens bästa Marica <3

Tindra och hennes grisfamilj ❤

Inlägget publicerades den 2015-08-09 kl: 02:29:00
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Om jag lever kanske ni undrar? ;) Jodå, de gör jag.. hehe
Jag vet att de är tyst här, men ni får stå ut. Vet inte riktigt när eller om min fullkomliga blogglust kommer tillbaka igen. Tills dess får ni stå ut med lite sporadiska inlägg med (o)jämna mellanrum ;)

Jag har haft Marica på besök här i en vecka i mitten av Juli, helt underbart var de. Men bilder och info om de kommer i ett annat inlägg sen. Men de var fantastiskt att äntligen få träffas på riktigt efter att ha känt varandra över nätet och telefon x antal år <3

 

Tindra kan verkligen få hjärtat att smälta på en. Hon är så speciell.. ja, min hund har en förmåga att för jämnan bilda mönster med sina leksaker. Ofta lägger hon leksakerna i en rak linje med ca 2 decimeter mellan varje leksak. Ibland i en trekant, även då med ca 2 decimeter mellan varje leksak..

..men de som verkligen är speciellt är hennes grisar. Förut hade hon bara två grisar. Dom lade hon alltid tillsammans så dom antingen skedade, kramades eller låg nos mot nos och pussades. För ett tag sedan köpte jag en till gris åt henne. Jag gav den åt henne direkt i bilen. De första hon gjorde när vi kom hem var att lägga den i soffan och sedan springa och hämta dom andra 2 grisarna för att lägga dom mot varandra i ett pusskalas. Och nu lägger hon typ alltid ihop grisarna i en pussande trekant. Men här om kvällen la hon dom så gulligt i soffan så dom fick täcke på sig och allt. De var nått nytt ;)  Och igår när husse köpte en tjurmuskel åt henne att gnaga på så ansåg hon tydligen att ena grisen också förtjänade att smaka.. haha

De känns som att hon menar nått speciellt med dessa mönster och grejer med sina leksaker.. min kärleksfulla lilla älskling! ❤

(Och NEJ hon är inte skendräktig, de stämmer inte i tidpunkt till löp och framförallt så har hon alltid gjort så här. De är alltså inte en ny egenskap)