www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Tips: Plugga till körkortet!

Inlägget publicerades den 2015-08-25 kl: 15:09:16
Kategori Allmäna tips, Dagboken, 0 kommentarer
Lennarts näst yngsta son, Jonathan är mitt i "uppdrag-ta-körkort". Han har haft sina första körlektioner på körskola igår och där hade dom varit imponerade över att de gick så bra :) Frågan är om han ens kommer behöva alla de tio körlektioner som han har innestående. Halkbanan är också bokad.

Jag tyckte faktiskt att de var roligt att plugga till körkortet, och ännu roligare när man klarade de ;) Halkbanan var nog bland de roligaste jag gjort, och den hade jag gärna gjort igen.

Jag hittade en jävligt bra sida på internet där man kan plugga till teorin. korkortskolan.se. Man kan göra "teoriprov" på sidan och lära sig på så sätt. Så därför måste jag ju tipsa er som är i körkortstankar att använda er av den sidan. Ser ut som att de finns många som lärt sig otroligt mycket med hjälp av den sidan, och till skilnad från faserna/testen man kan plugga på via körskolans sida så ser detta mer ut som de riktiga teoriprovet, och de är ju en fördel :)

Om det inte vore för att jag redan har ett körkort så hade nog jag också valt att använda den sidan som hjälp. Själv så läste jag boken från sida ett till slutet, skrev upp småsaker som jag kände att inte fastnade direkt och sedan pluggade jag utifrån mina egna anteckningar. Det funkade såklart för mig, Men en sån här sida gör ju pluggandet lite roligare.

Perfekt när man sitter och väntar på bussen, ett möte eller vad som helst. Eller istället för en bok innan man ska sova.

Har du körkort? Hur pluggade du till teorin? Klarade du uppkörning och teoriprov direkt? Tyckte du, precis som jag, att halkbanan var de roligaste?