www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Från aluminiumtejp till konstverk :)

Inlägget publicerades den 2015-01-29 kl: 12:08:00
Kategori Dagboken, Pyssel & Inspirtion, 3 kommentarer
Att pyssla och använda sina kreativa sidor är nått jag alltid tyckt om.. nu på senaste tiden har jag upptäckt nöjet med aluminiumtejp. Jag började med att göra en hållare för bajspåsar till hallen. Utöver aluminiumtejp så är den gjord av ett pringles-rör..
 
Efter det så provade jag att göra en tavla åt min mamma. De utstickande mönstret är en gammal halsbandskedja som jag har satt under aaluminiumtejpen. 
 
Idag var de dags att prova sig på tavelprojekt nummer två.. nämligen en tavla med fjärilar. Fjärilarna är utklippta i kartong och papper. Även den tavlan är till mamma så hon kan ha båda bredvid varandra.
 
Jag är faktiskt nöjd med resultatet av både den första och andra tavlan. Inte alls dumt för att vara mina första tavlor va ? :)
 
 
Kan deffernetivt rekommendera att prova detta pyssel .. det är roligt, tidsfördrivande och snyggt .. men de är sjukt beroendeframkallande, så säg inte att jag inte varnade er ;)
 
Jag sa till Lennart att han får stoppa mig om de visar sig att nästan hela hemmet börjar vara tejpat :P snart finns de nog behandlingshem för missbruk av aluminiumtejp ska ni se.. 😂

In Case off emergency - nödvändigt för ditt ditt liv..

Inlägget publicerades den 2015-01-28 kl: 13:02:05
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har du skärmlås på din telefon som hindrar andra från att allt för lätt komma åt innehållet i din telefon? Har tanken då slagit dig någon gång att de inte bara hindrar oönskade åskådare att komma åt saker i telefonen, utan även dom som verkligen kan behöva det?
 
I händelse av en oförutsedd situation, bilolycka eller annan allvarlig händelse så kan din telefon vara det som räddar ditt liv..
 
Viste du att de finns en app som heter "Medical ID", som gör det möjligt för både sjukvård eller annan närvarande att kontakta dom du vill, samt få medicinsk information av dig som kan vara viktig för att kunna hjälpa dig när nöden kräver det.
 
Vid en olycka där en privatperson kanske är den som blir orsaken till att du hålls vid liv i väntan på utryckande sjukpersonal s kan denna app ge privatpersonen möjlighet att få den viktiga information om dig som kan behövas för det.
 
Du kan lägga in telefonnummer till alla de anhöriga du vill att ska kontaktas, lägga in en lista över mediciner, samt en lista på eventuella sjukdommar, allergier eller annan viktig i formation som kan rädda dig vid oönskade situationer.
 
Denna app rekommenderar jag ALLA att skaffa för sin egen och andras skull. Jag har det och skulle vilja att dom jag bryr mig om också skulle ha det..
 
Även om du inte har skärmlås på telefonen så kan denna app vara minst lika viktig då den ger information som annars inte finns i din telefon.
 
 

Livets skattkammare <3

Inlägget publicerades den 2015-01-25 kl: 20:10:00
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 1 kommentarer
Är dom inte helt otroligt underbara mina älskade syskonbarn. Så kärleksfulla och så full av glädje och liv. Det finns ingenting som kan få min själ att le så stort som Vilja och Ebba..
 
 

Ben <3

Inlägget publicerades den 2015-01-25 kl: 12:42:55
Kategori Dagboken, 1 kommentarer