www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Min älskade vän, Sofi!

Inlägget publicerades den 2016-09-21 kl: 00:25:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Min fina och fantastiska vän! Tänk att vi känt varandra i 10 år redan. De är många helt fantastiska år tillsammans med en högt älskad vän som dig! Jag är så glad att du finns här för mig, och jag är så glad för att jag får finnas där för dig. Vår vänskap är oersättlig, den är stark! Med dig har jag gråtit i både glädje och sorg, med dig har jag skrattat så jag haft ont i magen. Vi har delat så mycket ihop. Vi har skapat fantastiska minnen. I vilken situation vi än befinner oss i, i livet, så vet vi båda två att vi inte går igenom det ensam. För att allting som drabbar dig, de drabbar mig! Allting vi går igenom är vi två om, och går igenom tillsammans.

Sofi, jag älskar dig Så otroligt mycket och jag är så glad för allt du ger mig. Jag är glad att jag alltid har dig här. Vi har aldrig bråkat, aldrig ledsnat. Vi har aldrig tvivlat på varandra och vi vet båda två att vi alltid kommer att vara vänner!

Du är en del av mig som ingen kan ta ifrån oss. Du har en plats i mitt hjärta som ingen kan tränga sig in på. Till den platsen finns det en nyckel som enbart du bär! Du är som en syster för mig och du ska veta att jag är så glad för det.

Nu har du förgyllt min tillvaro i 10 år, och de är 10 år av ren tacksamhet och kärlek. 10 år av en livslång vänskap. Var du är går, vad du än gör och vad du än är, så kommer jag alltid, ALLTID, att finnas där precis bredvid dig. I alla situationer där du behöver en extra dos av styrka, glädje, mod eller vad de än må vara, då ska du veta att jag finns här för att ge dig de.

Det enda som skulle vara bättre vad de gäller dig, de är om 10 år istället hade varit hela livet. All de år av vårat liv då vi inte kände varandra, de är år som vi hade kunna uppleva vid varandras sida.

Från dag ett när vi träffades så har vi varit oskiljaktiga.

Det finns många jag inte vill leva utan, men få som jag inte kan leva utan. Du är en av dom som jag inte kan leva utan, för att du är en av dom som gör att varje andetag som jag tar känns lättare. Du är en av dom som alltid finns i luften runt omkring mig. En av dom som ger syre till min själ. Tack för 10 fantastiska år av vänskap, och tack på förhand för att vi ska få så många fler år att skapa minnen av.

Man ska alltid leva här och nu, och man ska alltid veta att livet är en oklar och oförutsedd resa. Veta att livet inte är för evigt och att de enda vi vet är att vi lever just nu.. Därför ska man komma ihåg att uppskatta de man har, i både ord och handling, medans man vet att man kan göra det, och med de sagt så vill jag säga att jag älskar dig och uppskattar dig så sjukt mycket! Även om livets väg är oförutsägbar så vet jag så mycket som att jag varje dag av mitt liv, vill ha dig som en del av det! Jag kommer ALDRIG låta dig glida mig ur armarna. Tack för att du är min vän! För att du är just du, bara du och ingen annan!

 

Den speciella kramen!

Inlägget publicerades den 2016-09-20 kl: 23:55:00
Kategori Dagboken, Min man ♥, 0 kommentarer

Finns nog ingen kram i världen som kan kännas på samma sätt som den kramen man får av sin man. Ni vet den där kramen när han sticker in händerna under tröjan för att inget ska få vara emellan oss. Den där kramen som får en att känna hur viktig man är för honom, hur viktig vi är för varandra.

 

Den där kramen som är sådär extra varm och laddad av äkta kärlek. Den där kramen som kan ta bort allt mörker i världen för en stund. Den där varma kramen som säger "jag älskar dig! Just dig och bara dig". Den där kramen som får allt annat att försvinna, och de enda man kan se och känna är varandra.. Här och nu! Vi två!

 

Fyfan vad jag älskar dig Lennart.. Du är är den finaste, goaste och mest fantastiska man en kvinna kan önska. Jag tycker synd om dom som aldrig får uppleva den värme som man bara kan känna när man hittar just rätt person att kunna ge den. Du är svaret på vad kärleken mellan två personer är. Tack för att du förgyller mitt liv!

 

 

VVS - läkande toastol!

Inlägget publicerades den 2016-09-06 kl: 13:58:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu har vi kontaktat vår hyresvärd sen början av sommaren angående vår ena toalett som läker. Det är båe äckligt och ohygieniskt känner jag. I slutet av förra veckan kom han äntligen hit och tittade på det, men då han inte är utbildad VVS:are så sa han att en snubbe från en firma skulle komma hit och kolla på det senast måndag, alltså igår, men än har ingen dykt upp. Börjar bli lite smått frustrerad, men jag kan inte göra något själv. 

Man kan se att ett rör bakom toaletten läker lite, men det är troligtvis något inuti toalettstolen också som har spruckit. Det är sånna gånger man känner sig glad att man hyr och inte äger huset och därför måste ansvara för att anlita folk själv. Men för er som behöver anlita en VVS:are på egen hand så kanske Rörassistansen kan vara ett alternativ? Jag gillar verkligen att dom har jour dygnet runt, de är annat än man kan förvänta sig av många andra. Dom verkar ha bra kundkontakt och fin service, och sånt uppskattas alltid!

Och på tal om VVS så måste jag ju även passa på att meddela att min fina vän Sofi har börjat sin utbilning till VVS:are idag. Är så glad för hennes skull. Hon har längtat efter just detta i evigheter nu, så de glädjer mig enormt mycket att hon tog sig in och faktiskt har börjat utbildningen nu. Det blir att pendla 12 mil om dagen, men de är de nog värt.