www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

En vacker ängel för mina änglar!

Inlägget publicerades den 2017-02-25 kl: 23:54:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Måste bara få visa denna.. Kan inte sluta titta på, och beundra, denna fatastiskt vackra betongängel som jag fick i present av min mamma idag! Jag har förlorat många nära och kära och tänder alltid ljus hemma för dom, och med denna vackra ängel så har jag en vacker och samlad plats för att tända dessa ljus och låta ängeln lysa upp! helt underbar...
 
Hon vet verkligen vad jag gillar min mamma! Nu blir det, om möjligt, ännu mer stämningsfullt att tända ljus för dom jag saknar och älskar! Det är en fantastisk känsla att tända dessa ljus och samtidigt känna värmen från sina förlorade vänner och familjemedlemmar som fått lämna jordelivet. Varje gång jag ser mina ljus lysa intill denna ängel så kommer jag påminnas om att lågorna på ljusen dansar för att visa mig att våra minnen från deras tid på jorden alltid kommer att dansa i mina tankar!
 
Till alla mina änglar i himlen; tack för att ni var en del av mitt liv, för att ni alltid kommer att vara det och för att ni väntar på mig i nangiala! Varje dag som går är inte en dag längre ifrån den tiden vi hade tillsammans, de är en dag närmare den dagen vi ses igen. En dag närmare den dagen som jag får dansa som en låga på ett vackert brinnande ljus tillsammans med er!
 
(Denna ängel är köpt på Betongflickorna)

"If tears could build a stairway
and memories build a lane,
I'd walk right up to heaven
and bring you home again"